Nationalparksprojektet sammanställning

Idag har jag strukturerat upp informationen om alla nationalparker som vi varit i och nu finns i sidhuvudet en egen sida där allt jag skrivit om nationalparkerna finns samlat. Förra året(2016) besökte vi 8 nya nationalparker och har nu kommit upp i 14 av 29 nationalparker – halvvägs!

I år tänkte vi försöka besöka Sonfjället nu under vintern på skidor (hitills har vi besökt alla parker på vår sommar eller höst) och sedan satsar vi kanske söderut i år mot Skåne där det finns tre nationalparker att besöka.

IMG_9235

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s