En magisk vinterdag

Jag har klarat mig från förkylningar hela hösten, fram till nu 😦 Så idag är jag hemma och gör inte så mycket alls, drömmer mig tillbaka till lördagen som bjöd på en helt magisk vinterdag. Sol, vindstilla, någon minusgrad och 50 cm snö är otroligt svårtoppat. Jag passade på och tog en skidtur på Järvafältet förbi vår odlingslott där den kvarvarande grönkålen hade blivit rådjursmat… Ja, ja – de ska väl äta något de också och nu slipper jag ta hand om och förvälla mer grönkål…

img_0860

img_0862

img_0873

img_0878

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s