Grön stickad tröja

Nu har jag äntligen stickat klart den gröna tröjan jag stickat på nu i flera månader. Det har tagit ett tag men det beror kanske på att jag i princip har stickat den två gånger eftersom första försöket resulterade i en för stor tröja med konstig passform över bröstet. Jag är extra nöjd med att jag äntligen har just en grön tröja eftersom jag velat ha det ända sen jag började sticka för massor med år sen, min allra första tröja jag stickade var ju faktiskt grön men den var inget vidare passform eller garn i så den har jag aldrig använt. Denna tröja tror jag dock kommer bli väl använd, har redan haft på mig den tre dagar den här veckan 🙂

Garn: Cascade 220 Heathers

Stickor: 4,0 mm

Mönster: Har utgått från Carpino men inte följt ökningar/minskningar utan där anpassat efter min kropp.

img_0859

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s