Snökanon!

Snön fullständigt vräker ner utanför fönstret och jag dansar och hoppar runt i ett glädjerus! Snö snö snö vart man än vänder sig 🙂 Det innebär ju såklart en del praktiska trafikproblem men det skriver redan tidningarna så mycket om så jag väljer att fokusera på glädjen med snön. Jag var ute och promenerade för en timme sen och då skulle jag bedöma snödjupet till mellan 40 och 50 cm och det snöar fortfarande… Snart är det dags att gå ut igen, ska möta upp Patrik och promenera hem från hans jobb, det gäller ju att passa på att vara ute innan allt smälter bort igen! Och det är inte varje år det blir såhär mycket snö i dessa delar av landet!

img_0819

img_0832

img_0823

img_0846PS. Jag har egentligen både en färdigstickad tröja och en färdigsydd kjol att blogga om men jag inväntar bättre fotoväder först 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s