Enkelt och fantastiskt 

Jag har just avnjutit en väldigt enkel men väldigt god middag – ärtsoppa och våfflor med hjortronsylt. Det var premiär för vår egengjorda hjortronsylt (eftersom vi först har arbetat oss igenom den köpta burk vi haft i kylskåpet) och den var sååå god! Mer syrlig och inte bara söt som den köpta vilket antagligen förklaras av att vår hemmagjorda innehåller nästan dubbelt så mycket bär som den köpta. Plus att man kommer att tänka på sommarens utflykt till Björnlandets nationalpark där vi plockade hjortronen.

IMG_0247

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s