Fullt upp

Senaste 2 veckorna har jag haft fullt upp, därav att det inte blivit så många inlägg här. Helgen som var spenderade jag i Karlstad på Miljöpartiets kongress. Det var intensivt, spännande och väldigt kul. Jag försökte komma förbi känslan av förvirring och vilsenhet av att befinna mig i ett sammanhang där det känns som att alla har så väldigt mycket mer erfarenhet och kunskap än jag själv. Försökte påminna mig om att jag också har erfarenheter om än av annat slag och att någonstans måste man ju börja. Så jag spenderade dagarna med att observera, lyssna, notera, lära mig att rösta och hänga med i attsatser, fundera på och processa intryck. När man vet hur det funkar bör det vara lättare att nästa gång delta mer aktivt 🙂

Här hemma pågår odling av olika slag, på kolonilotten börjar morötter, rödbetor och lök titta upp ur jorden vilket känns bra. Jag var lite orolig ett tag att morötterna hade dött av torka men de verkar ha klarat sig. Idag satte jag ner några av de potatisar vi ska sätta. Här hemma växer kålplantor till sig där det verkar som att grönkålen är den som klarar sig bäst, vitkål och kålrabbi ser fortfarande ganska klena ut. Även totmater, chili och paprika är på tillväxt på balkongen. Återstår att plantera squash, gurka, bönor och sockerärtor.

Jag har tyvärr inga bilder, det får bli ett odlingsinlägg med uppdatering på alla plantor såsmåningom.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s