Stickad tröja med ugglor

Nu, lagom till att värmen kommer, är min stickade tröja enligt mönstret ”Owls” färdigstickad, blockad och klar.

Garn: Drops Nepal

Stickor: 6 mm

Jag är nöjd, tycker att den blev snygg och varm och mysig. Eventuellt skulle jag nästa gång modifiera mönstret och strunta i minskningar som gjordes mitt bak på ryggen och kanske att ärmarna blev något stora (kommer kanske tänjas ut ännu mer vid tvätt). Det känns också bra att jag med detta projekt lyckades minska på garnmängden här hemma eftersom jag haft garnet liggandes i flera år, jag behövde bara komplettera med att köpa 2 nystan till varav jag nu har kvar ca ett nystan.

IMG_8947

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s