Somliga dagar

Somliga dagar bjuder på mer motstånd än andra. Igår var en sådan dag, en dag som jag på morgonen helst ville skulle ta slut så fort som möjligt. Vaknade med halsont och rejält förkyld bara för att toppa det med den månatliga insikten/beviset på att jag fortfarande inte är gravid och all den sorg som då är omöjlig att motstå, som det är lika bra att släppa fram för den är just nu en del av mitt liv och den går inte bara att vifta bort. Så lördagen bestod mest av att vila, dricka te och sticka. I kvällsolen samlade jag lite kraft och tog med mig kameran och gick en kort promenad ner mot vattnet vilket var gårdagens bästa beslut. Tänk att lite solljus, vitsippor och oändligt med fågelkvitter kan skänka så mycket tröst, glädje och tacksamhet 🙂

IMG_8934

Denna dag har varit mycket bättre även om jag fortfarande har ont i halsen. Idag har vi varit på odlingslotten och krattat och fixat så att det nu är färdigt för att så. Ett gäng hallonplantor står nu också i jorden, nu väntar vi bara på att vattnet ska sättas på för utan tillgång till vatten vågar jag inte så!

wp-1462119888252.jpg

(Inte den bästa bilden men jag hade bara mobilen att tillgå)

Nästa vecka är det ju kortvecka så då är planen att ta en vandringstur på Sörmlandsleden, det hade vi tänkt göra denna helg men eftersom vi båda var sjuka så fick det skjutas på.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s