Prylar in/ut under april

Som en del i att bli mer medveten om hur vår konsumtion och resursanvändning ser ut har jag sedan en tid dokumenterat vilka prylar som kommer in respektive lämnar vårat hem. Under april såg det ut så här.

In
Tält (+1)
Garn 150 g (+3)
Kratta (+1)

Ut
Cyklar (-2)
Ett par skor (-1)
Lackbord IKEA (-1)
Ljusstakar (-3)
Soffklädsel (-1)
Snorklar (-2)

Inte så lång lista, inköpen känns genomtänkta och bra. Tält har vi pratat om att köpa ända sen förra året. Tältet vi köpt är ett kupoltält som är betydligt lättare att sätta upp på hård mark (där det är svårt att få ner tältpinnar) som jag hoppas att vi kommer använda mycket under många år! Kratta behövde vi köpa eftersom den vi hade gick sönder (dålig kvalitet!).
På ”Ut”-sidan känns det extra bra att vi skänkte våra gamla cyklar som vi inte använt på flera år till en cykelloppis där pengarna som kom in skänktes till UNICEF och cyklarna kommer förhoppningsvis till mer användning nu än de skulle gjort här hos oss.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s