Färgklick

När höstmörkret börjar kännas lite grått såhär en liten bit in i november är det bra att ha lite roliga saker inbokade att se fram emot. För någon veckan sen lyckades vi boka in oss på inte mindre än 3 konserter, mest glada är vi över att lyckades knipa två av dem 130 000 biljetter till Håkan Hellström på Ullevi som sålde slut på 3 timmar… Sen har vi bokat in oss på Anna Ternheim och det lilla bandet Vasas Flora och Fauna. Ingen av konserterna är visserligen nu i november men i alla fall kul att ha något att se fram emot. Det kommer däremot bli en del filmer på bio att se, igår var vi och såg senaste Bond-filmen, i mitten av november kommer sista Hunger Games filmen och i jul är det dags för Star Wars.

Jag var ute och fotade lite i söndags, när himlen är grå och tråkig får man helt enkelt dra nytta av det. De färger som faktiskt finns känns så mycket mer intensiva när allt annat är grått så jag tycker att jag fick till en ganska bra bild trots tråkig himmel.

IMG_7583

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s