Lugn helg

Helgen har varit välbehövligt lugn på hemmaplan. Jag har njutit av sommarväder och i alla fall badat en gång, packat upp alla väskor och fått ordning på en massa prylar här hemma, handlar mat inför veckan, stickat och ätit bullar. Inte särskilt spännande men livet kan ju omöjligt vara spännande jämt 🙂 Jag har börjat sticka en kofta som har ett 2-färgsstickat mönster som blir en utmaning så småningom. Mönstret är gratis och finns på Drops.

IMG_6446

På balkongen har tomater och chili precis börjat mogna, på kolonilotten växer lök och potatis för fullt och vi har även hopp om att kunna skörda några morötter och rödbetor också. Det som växer bäst är dock ogräset.

IMG_6448

När jag rensade lite bland en massa prylar i köket hittade jag denna vas som jag först tänkte göra mig av med men som jag sen sparade och tänkte att jag kunde försöka använda så att jag har en blomma/kvist/löv mm i den så länge det går nu under sommaren och hösten. Det blev riktigt fint med blommor i, även om blommorna började ramla av 5 minuter efter jag satt ner dem i vasen…

IMG_6445

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s