Nya idéer

En kväll i veckan som gick så kom vi plötsligt på att möblera om här hemma. Jag har ett tag tänkt på att vi har en ganska stor yta i vardagsrummet som tas upp av ett barbord med 4 stolar som vi i princip aldrig använder och att det kanske går att utnyttja den ytan på ett bättre sätt. Jag har också funderat på att det är ganska dumt att sitta och slötitta på TV när det faktiskt många gånger inte alls är något bra man tittar på, dock vill jag fortfarande kunna titta på TV och film då och då så att helt kasta ut TV var inte något alternativ. Men då kom vi istället på att vi gör en liten rokad och flyttar in TV:n i vårt extra rum där vi idag har skrivbord med dator, bygger ett skrivbord/pysselbänk längs med ena kortsidan i vardagsrummet och flyttar datorn dit. Vi har pratat om att om vi nån gång flyttar till en större lägenhet så ska vi ha ett ”pyssel-rum” med en lång bänk där man kan sy på symaskin, löda och bygga saker – men vi behöver ju faktiskt inte flytta för att kunna fixa det!

Återkommer med bilder och uppdatering om huruvida jag saknar TV:n eller inte så småningom när vi fixat allt (det tar dock säkert några veckor/månader…)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s