Mera vantar

Har under sommaren stickat klart ett par vantar. Mönstret har jag hämtat från boken ”Vantar för alla årstider” där mönstret heter ”Tore”. Jag har dock gjort en egen mudd på vantarna, tycker om när vantarna går upp en bit på handlederna och sitter åt. Jag gillar ju iofs snö men den får gärna hålla sig utanför vantarna i alla fall.

Jag har redan hunnit glömma vilka stickor jag använt, kan vara 3,0; 3,5; eller 4,0 mm. Garnet var i alla fall rester från tidigare vantstickning med garnet Cascade 220.

IMG_6441

IMG_6440

IMG_6443

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s