Högsommar

Högsommarvärmen har ju kommit på besök några dagar vilket ju är trevligt, även om jag kan erkänna att det nog mest är växterna på balkongen som riktigt njuter av värmen(jag tycker det ska bli skönt att det ska bli ca 20 grader igen…). På balkongen växer det i alla fall så att det knakar, massor med chili, tomater och kryddväxter.

IMG_5825

IMG_5826

IMG_5828

IMG_5831

IMG_5833

Vi var också förbi kolonolotten idag och vattnade våra odlingar, nu växer potatis, lök, rödbetor, kål och några små stackars morötter som för en ojämn kamp mot ogräset. Vi har också upptäckt att vi visst redan hade en rabarber på lotten, vi såg den bara inte när vi var där första gången vilket resulterade i att vi la alla ihopsamlade stenar i en hög på rabarbern… nu har den dock kämpat sig igen stennhögen så den överlever nog 🙂 Har dock inga bilder från lotten, det var alldelses för varmt för att orka tänka på att fota när vi var där idag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s