Färdigstickad tröja

Min tröja som jag påbörjade för X antal månader sen är nu klar. Stickade klart den på tåget upp till Sundsvall förra helgen. Det är en av fördelarna med att åka tåg, man får flera timmars oavbruten sticktid 🙂 Jag har stickat den uppifrån och ner, lite på känn och lite baserat på maskantal från min gamla tröja som tyvärr blev lite för liten efter en oavsiktlig tvätt i tvättmaskinen… Garnet är ett av mina favoritgarn, en blandning av ull och bomull, ”Geilsk Bomuld og Uld”. Garnet räcker långt och det gick bara åt ca 200 g till hela tröjan på stickor 3 mm. Nu gäller bara att komma ihåg att inte slänga in tröjan i tvättmaskinen…

IMG_5684

Jag har ocskå sytt klart en blus av tyg som jag köpte i Japan förra året. En väldigt enkel blus men som jag är nöjd med och faktiskt använder:

IMG_5694

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s