Bord med kakel och mosaik

För någon vecka sedan blev jag helt klar med mitt egensnickrade bord som nu pryder balkongen. Det blev precis så bra som jag hoppades att det skulle bli, hörnen är snygga, bordet är stabilt, och kaklet/mosaiken blev snyggt! Idén fick jag förra sommaren när de (enligt mig) sjukt snygga kakelplattorna i köket uppe i stugan åkte ner i samband med köksrenovering, alla fick inte slängas utan jag tog tillvara på några stycken. Sedan har jag köpt trä till ben och bordsskiva samt svarta mindre glasmosaik-bitar. Lite klurigt var det eftersom kakelplattorna och mosaikplattorna var olika höga, jag har därför sågat ”remsor” av plywood som ligger under alla mosaikplattor för att de skulle komma på samma höjd som kakelplattorna. Nu väntar jag bara på ljumma sommarkvällar så bordet kan komma till användning…

IMG_5696

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s