Försenad helguppdatering

På grund av lite datorstrul har det varit tyst här ett tag, nu har vi fått lite ordning på bilder och bildredigeringsprogram igen. Det som pågår i mitt skapande just nu är mitt bord som är redo att målas vilket jag hoppas på att göra imorgon eller på torsdag. Jag håller även på att sy en blus av ett fint tyg jag köpte i Japan, problemet är bara att det går dåligt, skulle behöva gå en sykurs och lära mig hur man skapar en snygg kant längs med halsringningen, när jag försöker blir det bara bubbligt och spretigt 😦 I bakgrunden pågår även sakta men säkert lite stickning på en tröja, det går i alla bra!

I förra veckan gjorde vi egen tvål här hemma! Ganska coolt faktiskt att det funkar, jag har provat tvålen och den fungerar utmärkt. Ingredienser var Kaustiksoda (95% NaOH), kokosolja och olivolja. Eftersom jag generellt inte tycker om saker som luktar stakt vilket tvål har en förmåga att göra så provade vi utan någon doftolja eller liknande, nu luktar det helt enkelt bara tvål vilket kanske är lite tråkigt. Nästa gång får det nog bli lite lite tillsatt lukt. Jag har inga roliga bilder på bord(ser likadant ut som förra helgen) eller på blusen(ni får se när jag lyckats lösa mina problem istället), bjuder istället på bilder från lördagens promenad på Järvafältet och söndagens tur på Sörmlandsleden.

IMG_5433

IMG_5419

IMG_5442

IMG_5415

Andra saker som upptar mina tankar är att jag inte tycker att det räcker med att odla på balkongen, jag vill ha en odlingslott. Fortsättning följer 🙂

Annons

2 reaktioner till “Försenad helguppdatering

  1. Det är inget problem alls att få så stor odlingslott du behöver ute på landet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s