Ett bord och ett par stickade sockor!

Det går framåt med mitt bord, det är nu färdigsnickrat! Jag är sjukt stolt att jag lyckats såga rätt vinkel och längd på alla bitar så att de passade ihop i slutändan. Nu väntar ”bara” målning och sedan det roligaste – att kakla. Jag tror att det kommer bli bra 🙂 Jag har också vårstädat på balkongen så nu är jag redo för sommaren.

bord (1 av 1)

Om det blir en kall sommar är jag också redo för jag har precis stickat klart dessa sockor på stickor 3 mm (tror jag)

sockor gröna (1 av 1)

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s