Minimalism

Inspirerad av minimalistiska projekt som projekt333 rensade jag för 2 veckor sen ur min garderob. Jag höll mig dock till lite friare ramar än just 33 plagg totalt, skulle gissa att jag snarare ligger på 40-45. Hur som helst blev det 2 fulla sopsäckar med kläder som nu förvaras uppe i vindsförrådet utifall att det är något jag skulle sakna eller behöva vid någon annan årstid. Om max ett år tänkte jag göra mig av med de kläder som inte har lämnat vindsförrådet. Jag inspirerade också Patrik som rensade ur en sopsäck och sen organiserade vi om hela garderoben så att vi nu kan ha en klädstång att hänga skjortor mm på ( och i te bara lådor som tidigare). Varför har man så mycket prylar? Jag får allt oftare känslan att vi är inlurade i ett system där vi tvingas/leds/luras till att köpa saker för att visa vårt värde. När blev det så och hur kan vi som människor gå med på det? på att lägga pengar på helt onödiga saker som inte gör oss lyckligare samtidigt som människor drunknar i Medelhavet eller tvingas att tigga ihop pengar för sin överlevnad allt medan vi ser på? Insikten om hur orättvis världen är gör ont.

vitsippor (1 av 1)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s