Bästa formen av återvinning!

Jag har under vintern/våren sytt om tyg från en gammal halsduk/sjal till en blus. Tyget var fortfarande fint med en massa färg kvar fortfarande så jag tyckte det var synd att slänga. Mönstret har jag improviserat efter en annan blus jag hade hemma. Jag är nöjd med resultatet även om jag nog behöver öva lite mer på att sy kanter och halslinningar 🙂

Så här såg halsduken (och jag) ut för sisådär 4-5 år sedan då på resa i Paris

halsduk 2010 (1 av 1)

Och nu är den alltså omgjord till en färgglad blus (och jag är ganska vinterblek i den starka vårsolen…)

halsduk till blus (1 av 1)

Den är fotad under vår lördagsutflykt ut till blå- och vitsippskogarna på Järvafältet. Vi packade ner triangakök och egentorkad mat som vi har kvar sen fjällvandringen i Sarek i somras och hoppade på tunnelbanan mot Akalla och sedan buss till Barkarby. Om man sen istället för att gå in på Ikea väljer att gå runt och bakom Ikea och sen vidare ut på Järvafältet kommer man till en helt annan värld (som jag tusen gånger hellre är i än inne på Ikea)

järvafältet (1 av 1)-2

järvafältet (1 av 1)-3

järvafältet (1 av 1)-4

Begreppet ”gå ut och äta” har också fått en mer bokstavlig betydelse nu…

järvafältet (1 av 1)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s