Fixarhelg

Helgen var en riktig fixarhelg vilket var välbehövligt! Vi fick upp nya hyllan i köket och kunde flytta upp radion på hyllan. Detta frigjorde yta i köksfönstret som då behövde lite nya krukväxter vilket vi också fixade genom att plantera om växter och dela upp dem på fler krukor. Mycket snyggare blev det och just den växten borde jag väl ha planterat om för typ 3 år sedan… Vi hann också med att digitalisera lite gamla videoband från när jag var liten som har legat här hemma hos oss i minst ett år i väntan på att vi skulle ta tag i saken… men nu är det gjort och jag har kollat på lite material och det är ju väldigt roligt att se sig själv + syskon + föräldrar + far/morföräldrar+dagisavslutningar m.m.

kökshylla (1 av 1)

Jag har också stickar klart själva kroppen på min tröja och har nu ”bara” ärmarna kvar, det tar väl någon/några månader till innan de blir klara 🙂 Jag har också ägnat mig åt den bästa formen av återvinning nämligen att sy om en gammal halsduk/scarf till en blus. har just försökt få till halskanten men det blev inte riktigt så som jag tänkte i mitt huvud. Det är detaljerna som är så sjukt svåra när man syr, tror jag skulle behöva gå en liten kurs eller nåt. Bilder kommer när jag är klar med hela blusen så småningom.

tröja (1 av 1)

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s