Helgaktiviteter

I helgen var jag traditionsenligt med Ellen på Syfestivalen och inspirerades av en massa garner, tyger och annat fint. Vi höll oss från att köpa allt som var fint, jag hade planerat att köpa garn till sockor och det gjorde jag också. Jag föll för färgerna men kunde inte bestämma mig så det fick bli båda!

garn sockor (1 av 1)

Söndagen bjöd på en skön promenad i skogen där det växte trattkantareller överallt!

kantarell (1 av 1)

skog (1 av 1)-4

trattkantareller (1 av 1)

Vi fyllde våra korgar (en korg per person) så igår  kväll betade vi av säkert 5 avsnitt av vänner medan vi rensade alla trattkantareller 🙂

 

Annons
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s