München

Jag har varit iväg på konferens med jobbet till München nu torsdag till söndag och har därför av förklarliga skäl inte hunnit med så mycket här hemma. Det var (som alltid) en trevlig resa även om antalet timmars sömn inte riktigt var tillräckligt. Vi var på studiebesök på några miljösmarta och energisnåla byggnader på fredagen och kollade in staden på lördagen. Överlag en mycket trevlig stad med massor med fina byggnader och väldigt mycket träd och parker. I en del av den största parken pågick i floden Isar surfning på en konstant våg, det såg riktigt roligt ut.

munchen (1 av 1)

munchen (1 av 1)-2
munchen (1 av 1)-3

munchen (1 av 1)-4

När det kommer till mat och dryck kan jag dock inte säga att Tyskland är mitt drömland, maten var för det mesta stabbig, slemmig och utan smak…och öl, jag det tycker jag ju inte om…

Annons
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s