Semesterstickning

Jag har lyckats sticka litegrann under semestern, (bra sysselsättning på långsamma tåg). Första semesterstickningen blev ett par jättemjuka vantar stickade i restgarn från mina två koftor jag stickat tidigare. Jag tänkte att garnet skulle ta slut men jag får nog sticka en mössa också innan jag får slut på garnet…

 vantar grålila (1 av 1)

Senare under semestern (dvs efter Sarek när jag inte har vandrat 10 h om dagen) har jag börjat med en ny kofta, mönster Daffodil, som finns på ravelry. Just nu innan jag ska sätta av maskor för ärmarna är det 317 maskor per varv, det är många det…

 kofta daffodil (1 av 1)

Utöver att sticka har jag badat varje dag, vi har rensat ut en hel flyttlåda med 10 års samlade av gamla kablar och elprylar, gjort massor med falafel (mynta är min nya favoritkrydda!), varit ute på landet en sväng och legat i hängmattan på balkongen. Semesterstämningen är med andra ord  på topp och jag ska försöka hålla kvar semesterkänslan även nästa vecka trots att det då blir tillbaka till jobbet, målet är att bada en gång varje dag hela augusti 🙂

 bada

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s