Tavlor och lampor!

Jag är nu tillbaka i vardagen, men det känns helt okej. Jag känner dock att förkylningen börjar knacka på dörren redan efter 4 dagar… Men men jag hoppas det bara blir en miniförkylning, jag brukar åka på en förkylning strax efter semestrarna så det är väl som det ska 🙂

Det här med att bada varje dag har ju inte gått så bra, enda dagen jag lyckades bada var i måndags… I tisdags var vi på fotografiska efter jobbet och såg den fantastiska utställningen ”Genesis”, sjukt fina bilder på massa häftig natur. Vi köpte med oss 2 affischer som passar i tavelramarna vi köpt där tidigare, återkommer med bild när vi fått upp dem på väggarna. I onsdags var jag ute och joggade 5 km men det blev rätt sent och det var blåsigt och kallt men då borde jag egentligen ha badat… Idag skyller jag på att jag känner mig lite förkyld så inget bad idag heller.

Vi har letat efter en lampa att ha på hörnbordet vid våra soffor ganska länge nu, i tisdags gick vi bara helt oplanerat in i en lampaffär och lyckades hitta en lampa vi gillade som det dessutom var halva priset på. Typiskt att det är när man slutar leta efter saker som man hittar det man vill ha!

lampa (1 av 1)

Jag har också köpt en ram på Gallerix till den sydda träd-tavlan jag ärvt från min farmor, det blir jättesnyggt men eftersom jag vill förstärka ramen lite (det var inte direkt topp-kvalitet på Gallerix-ramarna) har jag inte  lyckats få upp den på väggen än.

tavla träd (1 av 1)

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s