Vår!

Tänk att man blir lika barnsligt glad varje gång solen börjar värma och våren är på ingång! Det är som att man helt plötsligt vaknar ur någon form av dvala man inte ens vet att man befinner sig i och helt plötsligt blir påmind om att det faktiskt inte är grått och tråkigt i Sverige året om.

Vi inledde året med att hämta ut vår julklapp i form av årskort på Skansen och gick sen en vända på Skansen. Bästa djuren denna vända var rävarna som totalt tagit över i björnarnas inhägnad (antar att björnarna ligger i ide fortfarande), speciellt denna som sov ihopkurad på högsta pinnen

räv (1 av 1)

samt grisen som gick runt och kliade sig mot en stubbe. Det såg precis lika skönt ut som när Baaloo kliar sig i Djungelboken

gris (1 av 1)

Solen och blommorna var det inget fel på heller 🙂

snödroppar (1 av 1)

krokus (1 av 1)

skansenhus (1 av 1)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s