Lagom är svårt

Förra helgen sydde jag upp gardinerna som hängt i sovrummet i något år eller så. De var (med betoning på var) en knapp decimeter för långa. När jag sytt upp dem tänkte jag att det var lika bra att slängde in dem i tvättmaskinen också för att få ur lite damm. Sagt och gjort. Nästa gång borde jag göra i omvänd ordning…

gardin (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Men men, det är väl bara till att lägga ner det jag sydde upp, men det får vänta ett tag … ett år eller så…

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s