Kreativiteten (och förkylningen) flödar!

Trots seglivad förkylning som inte verkar vilja ge sig utan nu kommit in i en andra fas har jag under helgen haft massor med inspiration och sytt ihop en ny kjol och kommit en bra bit på nästa stickade kofta som nu finns på stickorna. Igår hittade jag en stor tygaffär i Sundbyberg där jag efter mycket om och men lyckades hitta ett tyg jag var nöjd med som nu har blivit en kjol.

kjol prickig (1 av 1)

kjol prickig (1 av 1)-2

Jag är sugen på att sy en klänning också men det är så sjukt svårt att hitta något tyg som jag tycker passar som klänning så vi får väl se om jag kommer lyckas med det någon gång…

Idag har jag suttit i soffan och sytt/stickat och samtidigt följt alla som kämpar ute i vasalopps-spåren, jag är inte alls avundsjuk och skulle absolut inte vilja vara där ute, jag tror Vasaloppet görs bäst hemma från soffan… 🙂 Jag har kommit en bra bit på koftan som jag tycker verkar bli riktigt bra!

kofta lila (1 av 1)

Nu hoppas jag på att bli frisk så att jag kan börja träna igen, har under veckan trott på morgonen att – nu är jag frisk! Sedan har jag gått upp och efter en halvtimme fått en hostattakt och insett att det nog är bäst att avboka träningspasset och tyvärr verkar det fortsätta så under nästa vecka också eftersom jag idag har ont i halsen igen… Men men, jag ser fram emot Japan-semester som nu bara är 5 veckor bort!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s