Mera vantar

Jag har sen förra veckan börjat gå fram och tillbaka till jobbet varje dag, vilket ju faktiskt är fantastiskt bra vardagsmotion. Nu är det dessutom ljust både till och från jobbet! Jag kunde väl kanske önska mig en lite roligare väg, är lite för mycket vägar och bilar men jag tror det blir trevligare när det blir grönt på träden så småningom. Jag passade på att fota mina vantar som nu är färdiga på väg till jobbet igår, på bilderna syns bara vänster vante men jag kan intyga att det finns en högervante också men det var lite trixigt att fota båda händerna samtidigt…

20140226_075801[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20140226_075812[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

Garnet är Alta moda Alpacka och stickor har jag nu lyckats glömma vilka jag har använt, 4 mm kanske? Vantarna är i alla fall jättemjuka och sköna, inte alls sträva och hårda som det brukar bli när jag stickar två-färgat. Mönstret har jag hittat på själv. Nu gäller det bara att hitta denna mössa som är mystiskt försvunnen, vantarna skulle ju matcha den var tanken!

Det där med att februari ska vara en vintermånad verkar för övrigt inte gälla i år för snödropparna är snart överblommade

20140226_080310[1]

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s