Laleh!

Just because it is black in the dark

doesn´t mean there´s no color”

Vad kan vara bättre än att få sig en välbehövlig energikick såhär i februariregnet? Konserten med Laleh på Hovet ikväll var en riktigt energikick! Hennes konserter är väldigt annorlunda jämfört med andra vi brukar gå på (Kent, Winnerbäck, Hellström). Hon hann med att byta kläder minst 4 gånger, sväva 1 meter ovanför marken, slå på trummor, spela gitarr, spela piano, läsa upp en låt i diktform, dansa och sjunga. Och hela tiden byta väldigt snabbt mellan lugn och stillsam stämning och låtar där hon studsade runt på scenen. Sammantaget väldigt bra och lika flummigt som jag förväntade mig 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s