Provmönster

Som återkoppling på förra inlägget kan jag meddela att det gick mycket bättre att åka snowboard så skidorna får nog förbli andrahandsvalet även i fortsättningen. Vi kom också fram till att 3 dagar  i skidbackarna är fullt tillräckligt, lite fascinerande att man när man var liten orkade en hel vecka och inte tröttnade. Men man kommer kanske bara ihåg de bra stunderna, gissar att det även fanns dagar då man egentligen inte alls tyckte det var så kul i backarna…

snowboard (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

Under veckan har jag haft fullt upp på jobbet vilket känts bra, det tar ju ett tag att jobba in sig men nu tror jag att jag är på rätt väg i alla fall. Igår var vi och såg Jonas Gardells föreställning ”Mitt enda liv” som vi fått i julklapp, jag hade inga förväntningar men blev glatt överraskad, han var riktigt bra!

I Åre hade jag så klart med mig stickor och garn och lyckades trotsa fjälltröttheten och stickade lite olika provlappar med mönster till en kofta jag har tänkt sticka av garnet jag köpte på Syfestivalen i höstas.

flätor (1 av 1)

 

 

 

 

 

flätor 2 (1 av 1)

 

 

 

 

 

hålmönster (1 av 1)

Jag tror att jag ska köra på det nedersta mönstret eller något liknande men det är svårt att veta hur det blir i en färdig kofta. Jag hinner kanske byta mönster en gång till innan koftan blir klar 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s