Skidor eller bräda?

Ja, det är frågan där jag inte riktigt vet vad jag vill. Vi är på en 3-dagars tur i Åre, vi kom upp imorse med tåget. Det har varit tungt före med nyfallen 0-gardig snö vilket gjort att jag har känt mig som på en 5-årings nivå skidmässigt… därför blir det nog snowboard imorgon eftersom jag tror jag klarsr dessa förhållanden bättre då. Men vi får väl se 🙂
Vi har just ätit middag klart och kämpar för att hålla oss vakna en timme till i alla fall. Det är sällan man är så trött som efter en heldqg i backen. ..

image

image

Annons
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s