Trötta månader

Jag läste i tidningen i morse att januaris mest googlade fråga var ”Varför så trött?” Just idag kan jag instämma, idag känns allt grått och trött och tråkigt. Och varför ska det regna, det känns ju väldigt onödigt! Det finns dock inte så mycket att göra annat än att bita ihop och se till att planera in lite roliga aktiviteter på helgerna, redan nästa helg drar vi till Åre för en miniskidsemester på 3 dagar och där ska det väl ändå finnas snö 🙂

Helgen har inte bara varit grå och tråkig. Igår var jag en sväng till Uppsala och hann med både träning och muffinsbak med Ellen. Sen höll jag på att bli kvar i Uppsala eftersom det var både signalfel och växelfel, mitt tåg var inställt men som tur var kom jag med tåget innan som var typ 1 timme och 20 min försenat. Väl hemma hade jag och Patrik bokat in oss på den vegetariska kinesiska restaurangen Lao Wai. Vi var väldigt hungriga när vi kom dit (orutinerat!) så väntan på maten kändes lång med när vi väl fick maten var det klart värt väntan, fantastiskt gott var det. Lite tråkig inredning men det vägdes som sagt upp av maten, så det blir nog fler besök såsmåningom.

På mina stickor just nu finns ett par vantar till mig, stickat med samma garn som till min tidigare mössa. Garnet är en favorit, jättemjukt och det man stickar blir också lite elastiskt vilket är bra för mig som stickar hårt. Vantarna kommer att matcha mössan riktigt bra, synd bara att jag för tillfället tappat bort mössan…

vantar Åsa (1 av 1)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s