2 lika stora vantar!

I helgen kunde man med lite god vilja ana att våren väntar där någonstans långt borta, inte på grund av temperaturen, men det kändes ljusare än på mycket länge. Jag tycker dock det är bra med vintertemperaturer, så det får gärna bli en kall och solig februari!

Årets första färdiga projekt är faktiskt ett par lyckade lagom stora vantar till Patrik! Och båda vantarna är lika stora, så dessa vantar är jag nöjd med.

vantar patrik (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

Jag har tröttnat lite på att sticka på min tröja så jag har börjat på ett par till vantar till mig. I år får jag jobba hårt för att sticka upp allt garn jag har här hemma, det är fascinerande hur garnmängden kan öka utan att man inser det… Bild på vantarna kommer när de är klara.

Isen börjar lägga sig här nedanför oss 🙂

snart is (1 av 1)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s