I mitt huvud just nu

Jag har ju varit lite extra ledig även där här veckan. Nu börjar jag dock bli lite less på att bara vara hemma så det ska bli skönt och spännande att börja nytt jobb på måndag. Under veckan har jag hunnit med att städa bort julen, fixa nytt pass, sätta upp brandvarnare, städa, träna, klippa mig och försöka börja planera Japanresa litegrann.

Hittills det här året har jag temat – ”Gör om gör rätt!” på mina stickprojekt. Jag har börjat om på en ny lila-grå tröja eftersom den jag gjorde förra året blev alldeles för stor och gles. Nu stickar jag på stickor 3 mm och det blir mycket snyggare.

tröja-1

Jag har också stickat en ny vante till Patrik som jag tror blir mycket bättre än det tidigare. Nu har han ju två händer så jag måste ju få till ytterligare en vante 🙂

Patrik vante v2-1

Ute verkar det också som att det äntligen finns lite hopp om vinter, imorse var gräsmattorna nästan vita, nu är det minusgrader och imorgon spås snö – jag håller tummarna!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s