Färdigstickade sockor!

De här sockarna stickade jag klart under julhelgen, men jag fäste klart trådarna idag. Garnet (som jag glömt vad det hette) köpte jag på Syfestivalen nu i höstas och det är ett sockgarn bestående av typ 75% ull och 25 % något syntetmaterial.

Mönstret har jag kommit på själv under stickningen, dock med mycket hjälp av diverse videor på Youtube om hur man stickar sockor, är inte helt lätt att komma ihåg alla steg när det går lång tid mellan varje par sockor man stickar… Jag hittade ett lite roligare grundmönster på resår i ”Bonniers stora bok om stickning” – Diagonal flätresår – som jag använde på resårdelen, det blev riktigt bra tycker jag.

Stickor jag använt är strumstickor 3 mm

sockor-1

 

 

 

 

 

sockor-1-2

Annons

En reaktion till “Färdigstickade sockor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s