Årets syfestival

Igår var jag med Ellen på Syfestivalen, som blivit lite av en trevlig hösttradition. Det var sjukt mycket folk men om man stod ut med det ganska trevligt. Vi insåg att vi har kommit ganska långt sen vi var på mässan första gången för fyra år sen och köpte varsit nybörjarkit på vantar som stickades med enbart räta maskor och sen syddes ihop… Alltså – övning ger färdighet 🙂

I år bestod inköpen för min del av en del pärlor (man kan ju inte låte bli…) och garn till att sticka sockar och sen lyxigt merinoullgarn ”Jitterbug” som ska bli en till kofta. När jag kom hem insåg jag att allt garn jag köpt var lila, sockgarnet är lila och grönt – men varför ändra på ett vinnande koncept?!

syfestival-1

 

 

 

 

 

 

syfestival-1-2

 

 

 

 

 

 

Jag har varit sjukt duktig och hållit mig från att börja nåt nytt stick-projekt innan Patriks vantar är klara. I helgen har jag stickat på dem, så mycket att garnet tog slut. Det svarta garnnystanet räckte nästa hela vägen – saknas bara en halv tumme…. Jag ska se om jag hittar ett annat svart ullgarn i mina gömmor annars får jag väl åka till garnaffären och köpa 100 g till.

vantar patrik-1

 

 

 

 

 

 

Idag varierade vi våra promenadstråk och tog bussen till Karolinska och sen en långpromenad i Hagaparken, det var jättefint i höstsolen.

hagaparken-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hagaparken-1-2

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s