Färdiga vantar!

Så blev då äntligen vantarna till Patrik klara! Jag är nöjd med att de blev klara innan vintern kom men inte helt nöjd med resultatet. Det största problemet är att vante nr 2 på något outgrundligt sätt har blivit betydligt större än vante 1, trots att jag är helt övertygad om att jag stickat med stickor nr 4 på båda vantarna. Jag har  ju inte heller väntat typ ett år mellan vante 1 och vante 2 utan stickade dem direkt efter varandra – så att de blev olika stora förblir ett mysterium.

Jag tänker dock inte (i alla fall inte inför denna vinter…) göra om vanten, så Patrik får vara extra frusen om vänster hand och sätta på en fingervante under tumvanten… 🙂 Men, bättre olika stora vantar än inga vantar alls!

vantar Patrik-1-2

 

 

 

 

 

 

Sammanfattning

Garn: Cascade 220 (Ull), drygt 100 g svart och drygt 50 g orange

Stickor: Strumstickor nr 4

Mönster: Eget

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s