Uppdatering

Det har blivit lite glest med blogginlägg på sista tiden, men här kommer i alla fall en liten uppdatering.

Efter påsken som bjöd på fantastikt fint vårvinterväder, jag tog till och med 2 skidturer på skaren på fälten på landet, har jag bestämt att det är vår. I fredags tog jag därför cykeln till jobbet 🙂 Våren får dock kämpa på rätt hårt för att smälta isen som vi under påskhelgen mätte till hela 4,5 dm!

skidor landet-1

 

 

 

 

 

 

 

skidor landet-1-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har börjat sticka en ny tröja vilket ju egentligen är jättedumt eftersom jag borde avsluta de stora stickprojekt jag håller på med innan jag börjar med något nytt. Å andra sidan tror jag det är ganska bra att göra som man vill och bli inspirerad och sticka det man tycker är kul! Jag hittade ett jättehärligt garn med 45% bomull och 55% ull som är jättemjukt. På garnet står att det passar till stickor 3-3,5 mm, jag stickar på 5,5 mm… Jag behöver så stora stickor för att det ska bli så löst/tunt som jag vill ha det. Jag stickar tröjan uppifrån och ner och har nu nästan kommit till att jag ska sätta av maskor för armarna.

randig tröja-1

 

 

 

 

 

 

Jag har också gjort lite vårfint i i alla fall ett av våra fönster. Jag har (blunda nu mamma…) kastat de blommor som stod i fönstret eftersom de var fula och hade nåt angrepp som gav dem bruna fläckar, sedan tvättat fönstret och ställt dit fyra nya blommor.

nya blommor-1

 

 

 

 

 

 

Nu gäller det väl bara att komma ihåg att vattna dem tillräckligt ofta…

Annons

3 reaktioner till “Uppdatering

    1. Inte så mycket mönster egentligen, har utgått från principerna i samma mönster(”Alex uppifrån och ner” men länken funkar inte nu…) som när jag stickade min gröna tröja, men antalet maskor är annorlunda 🙂

  1. Det är klart att du ska kasta blommorna om de har någon ohyra som du inte blir av med. Jag skulle gjort detsamma 🙂 Säg till om du behöver några nya sticklingar, mina växer ju som ogräs som du vet….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s