Allt möjligt

Förra veckan fanns det inte tid för att blogga, jag var inte hemma någon vardagskväll. Först var jag på jobbresa i Värmland och sprang runt och kollade på vattenkraftverk, och sen på torsdagen var det after work med bowling 🙂 Helgen försvann också på något oförklarligt sätt. (Vi har bland annat monterat ner hela vårt städskåp eftersom det var ett spjäll för ventilationen som var tvunget att bytas, nu måste vi bara montera tillbaka det…)

Jag har också surfat en del och drömt om häftiga resor. Jag och Patrik hade tänkt att vi skulle åka nånstans över nästa nyår eftersom man då har några semesterdagar tillgodo. Först funderade vi på Borneo tills jag läste att det står med på UD:s lista över länder de avråder att man åker till. Nästa plan var Peru med Inkaleden och Amazonas, problemet är bara att det är regnperiod mellan november-april så att åka över nyår känns inte som en jättebra plan. Vi får väl fundera/drömma ett tag till tills vi kommer på hur vi ska göra!

I helgen fick jag lite pärlinspiration och gjorde ett nytt halsband:

halsband-1

 

 

 

 

 

 

Vi har fortsatt att köra med vegetarisk mat här hemma och det har varit mycket lättare än jag trodde att det skulle vara. Och idén om att vegetarisk mat skulle vara tråkig har vi motbevisat, jag tycker vi äter minst lika god/spännande mat nu som innan.

För att påskpynta i alla fall lite grann har jag köpt gula tulpaner, det är allt pynt vi har (och det tycker jag är lagom).

påskpynt-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glad Påsk!

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s