Fixarhelg

Helgen har bjudit på något efterlängtat – vår!!! Solen värmde och snön och isen smälte, om några veckor kanske det är dags för Ronjas vårskrik 🙂

Förutom att idag njuta av våren har jag tränat, varit på födelsedagsmiddag, fixat en massa med krukväxter och tomatplantor, putsat fönster och satt upp 1 av listerna! Att jag lyckades träna var dock lite av ett mirakel eftersom jag igår kom till Sats utan mitt Sats-kort och utan mina träningsskor, det löste sig ändå och Sats hade t.o.m. ett par skor att låna ut 🙂

Jag har kommit en bit till på min randiga tröja, det känns som att den har potential för att bli bra:

randig tröja-1-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag och Patrik blev också lite nostalgiska när vi plockade fram våra dyraste märkeskläder i helgen för att skänka lite icke-påsydda märken till en behövande student (=lillebror). Det är mycket tid som spenderats både i overallen och med att sy märken på overallen…

overall-1

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s