Resfeber

Väskan är packad och tågbiljetterna utskrivna, om nån timme ska jag iväg på stick- och virkkurs på Blåhammarens fjällstation. Resfebern börjar också slå in, känns lite läskigt att åka iväg alldeles själv men förhoppningsvis är det trevliga människor jag ska vara med 🙂 Och även om de inte är trevliga så står jag nog ut i 4 dagar…

Frågan är väl hur vi ska kunna skida över kalfjället imorgon, det ska vara snöstorm… men det löser sig nog det också.

Nu ska jag se om jag kan pressa ihop packningen lite till så jag får plats med lite mer garn 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s