Vardagssnack

Så var det helg igen och jag vet inte riktigt vart den här veckan har tagit vägen. Det har inte blivit så mycket stickat vilket kan bero på att vi fast i serien 24 (igen..) och det är för spännande för att jag ska kunna se på TV och sticka samtidigt.

Nu ska jag försöka ta en lugn lördagkväll, känns som att jag har flängt runt hela dagen. Har städat halva lägenheten vilket inneburit att jag också kommit på att det är en massa måsten vi borde ta tag i, som att sätta upp lister, montera en till lampa, sortera ur garderoben m.m…. men det får vänta åtminstone tills imorgon…. eller övermorgon…

För 2-3 veckor sen bestämde jag och Patrik att vi skulle börja laga bara vegetarisk mat med tillägg av fisk ibland och det har vi gjort. Det har gått riktigt bra och har inte alls varit svårt som jag trodde att det skulle vara, det enda som jag kanske saknat ibland är kyckling eftersom vi åt väldigt mycket kyckling men man kan göra samma recept fast med quorn/tofu eller kikärtor istället. Tips på blogg med en massa bra recept är ”Jävligt gott” vi har nog hunnit laga igenom 5 recept och de har varit goda allihopa. (Mamma och Kicki: fortsätt laga den mat ni brukar, vi är bara vegetarianer hemma hos oss själva 🙂 )

Jag har upptäckt att min filt jag virkat på nu ett tag börjar bli stor, snart kan jag nog klassa den som klar. Då återstår dock att fästa nästan oändligt många trådar:

filt (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

På onsdag kväll åker jag nattåg upp till Enafors för att gå på skid-, stick- och virkkurs med på STF Blåhammaren så jag ska nog börja packa massa saker imorgon. Den stora frågan är väl hur mycket garn som får plats i ryggsäcken när allt annat som ska med är nedpackat, men min ryggsäck är ju ganska stor så det ska nog gå!

Annons

3 reaktioner till “Vardagssnack

  1. Jag sympatiserar med det vegetariska matlagandet så det är bara att säga till om ni vill fortsätta med det även hos oss, inga problem alls. Bara spännande att leta vegetariskt. Betyder det att ni även skippar fisk?

  2. Nej, hemma hos oss blir det kyckling, fisk och även kanske kött ibland även fortsättningsvis! Men vi har ju alltid mycket grönsaker till, storleken på salladsskålen brukar vara rejält tilltagen, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s