Ny bekantskap!

Helgen har jag ägnat åt att stifta ny bekantskap med symaskinen jag fick i julklapp och vi trivs riktigt bra med varandra 🙂

Inför årets fjällresor hade jag tänkt att jag ska köpa ett par varma underställsbyxor eftersom mina nya skidbyxor inte är fodrade. Jag hade tänkt mig ett par i fleece, typ som de här, att ha ovanpå vanliga underställ men jag har letat och letat och letat utan att hitta några i rätt storlek. Så då gör jag som jag brukar göra, tänker helt enkelt att då får jag väl göra mina egna! Så igår var jag och köpte fleecetyg och resårband. Jag lyckades hitta en bra söm för flexibla tyger och har nästan sytt ett par. De är inte snygga för fem öre men förhoppningsvis är de i alla fall funktionella.

När jag var och köpte tyg kunde jag inte låta bli att köpa ett annat jättefint tyg som jag håller på att sy en kjol av. Jag har nu kommit till det svåraste nämligen att sy i blixtlåset men jag tror jag måste googla lite efter nån instruktion om hur man gör det på bästa sätt.

symaskin (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

Undetr förra helgen när vi var i Tärnaby så stickade jag vantar, en till mig med mitt eget mönster, och en lovikavante till Patrik:

blommig vante (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lovvikavante (1 av 1)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s