Födelsedag och julpyssel

Helgen har passerat och jag har fyllt år och dessutom inhandlat de flesta julklapparna OCH bakat drömmar till julen 🙂 Födelsedagen började med vacker skönsång av en halvsovande Patrik, sen är det ju tyvärr ingen helgdag när jag fyller år (det borde det vara tycker jag!) så det var bara att sticka iväg till jobbet. Väl hemma igen väntade dock middag med hela familjen och fina presenter – mycket bra!

present (1 av 1)

I lördags trotsade jag vädret och det faktum att halva Stockholm var ute och handlade julklappar och begav mig genom snö/regn-stormen in till stan. Det var ungefär lika jobbigt som jag anade innan, men det mesta blev inköpt i alla fall. Nu gäller det bara att slå in och komma på lite fyndiga rim.

På uppdrag av min mamma har jag försökt pyssla ihop lite såna här runda saker man har runt julljusen. Efter mycket pyssel har jag lyckats göra en, men jag vet inte om jag är så nöjd med den – den blir liksom lite för liten.

Målning av pärlor:

rund ljussak (1 av 1)

rund ljussak (1 av 1)-4

rund ljussak (1 av 1)-3

 

 

Annons

2 reaktioner till “Födelsedag och julpyssel

  1. Åsa, jag tycker ljusmanschetten ser jättefin ut! Den behöver nog inte vara så mycket större. Vi ska ju ha fem stycken på ljusstaken… Kanske kan du ”peta” in lite gröna blad i den för att få den lite större?

  2. Då fortsätter jag att göra flera, vet dock inte om jag vågar lova att ha fem stycken klara innan jul… tror inte jag har tillräckligt med pärlor för det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s