Mer handledsvärmare med flätmönster

Jag har lyckats sticka färdigt en handledsvärmare med 2 flätor på som jag stickat med det jättemjuka garnet jag köpte på Syfestivalen. Mönstret har jag kommit på själv(hoppas  jag lyckas med samma mönster på handledsvärmare nr 2…) Jag har använt stickor nr 3 vilket är smalare än vad jag är van vid så lite pillrigt har det varit. Jag har dessutom lyckats med nåt jag aldrig lyckats med tidigare nämligen att det jag stickat har blivit lite för stort, det brukar alltid vara tvärtom. Jag kanske tar och minskar några maskor när jag stickar nr2 🙂 När jag har stickat klart hela paret ska jag nog försöka skriva ner mönstret och lägga upp det här, tills dess får en bild duga…

handledsvärmare svart (1 av 1)

Jag har påbörjat att sticka på min tröja, men den får nog vila till efter jul. Som vanligt är det full fart framåt ända tills att julledigheten verkligen börjar. I helgen måste jag fixa julklappar, jag misstänker att jag inte kommer att vara den enda som är på julklappsjakt…

tröja blå (1 av 1)

Det känns skönt att det är fredag imorgon (en extra bra fredag eftersom jag fyller år) och med andra snart helg och snart julledigt 🙂

Annons

2 reaktioner till “Mer handledsvärmare med flätmönster

 1. Hej Åsa
  Jag ser att du är duktig på att sticka, nu undrar jag om du kan hjälpa mig med en sak.
  Jag har köpt boken Varma tumvantar o några sockor. Nu tänkte jag lära mig att sticka vantar. Jag har lagt upp 30 msk o stickat en bit och maskat av 10msk nu kommer problemet. Hon vill att jag ska lägga direkt upp 18 nya msk o sticka tillbaka. Hur gör man? Jag stickar med 2st 3 mm stickor.
  Tacksam för hjälp eller tips var jag kan få hlälp.Med vänlig hälsning, Anette

  1. Hej!
   Jag har nog en del kvar att lära mig när det gäller stickning jag också 🙂 Kan dock tipsa om att Drops har en massa bra instruktionsvideos där man kan få svar på det mesta, videon ”Lägga upp nya maskor i kanten på arbete” kanske är den du söker?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s