Inget mer sladdtrassel!

Igårkväll satt jag och pärlade in mina hörlurssladdar med indianpärlor. Jag har sett andra som har gjort det och har tänkt göra det ett tag men det har inte blivit av. Det är väldigt enkelt, man klipper ett jack i pärlorna för att på så sätt kunna trä på dem på sladden och det blev väldigt bra! Jag har testat hörlurarna idag och de trasslar inte alls ihop sig när man har dem i jackfickan. Jag hade mig dem på jobbet idag vilket resulterade i att jag ska ta med mig lite överblivna pärlor till en kollega som blev inspirerad 🙂

Det är också väldigt trevligt med en färgklick så här i vintern där 95% av befolkningen går runt i svarta jackor (inklusive jag).

hörlurar (1 av 1)

 

hörlurar (1 av 1)-2

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s