Underbara vinter!

Lagom till första advent blev det riktigt vinter, -13 grader och snö! Jag klarade av säsongens första snöängel igår. Idag har vi varit på traditionsenlig första-advent-fika och träffat tjocka släkten och ätit pepparkakor. Igår var jag på julmarknad och bakade sen marsipanfigurer, så sammanfattningsvis en mycket bra helg med enda felet att den har försvunnit väldigt fort…

Jag har äntligen bestämt garn och färg på min tänkta tröja jag ska sticka, den här gången blev det varken grönt eller lila (!) utan istället blått:

Bild

Jag håller även på med andra lite mindre pysselprojekt, ska trä in mina hörlurar i såna pärlor man gjorde pärlplattor på när man var liten. Jag ska också fixa ”ljusringar” (alltså sådana man sätter runt ljus) med röda pärlor av olika storlek, men bilder på det får komma en när de är klara.

Imorse såg jag ett häftigt ljusfenomen över stockholm, det såg ut som en rak regnbåge, det måste ha varit snökristaller i luften som solen reflekterades i

Bild

 

 

Bild

Bild

Bild

 

Annons
Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s