Snö”kaos”!!!

I onsdags tycker jag det var väldigt bra väder – snöstorm! Jag var lite orolig på tisdagskvällen att SMHI hade lurat mig med sin varning om 20-30 cm snö, men på onsdagsmorgonen blev  jag lugnare – snöstormen var på ingång 🙂

När jag kom hem på kvällen kunde jag inte hålla mig från att gå ut och beskåda den till stor del orörda snön, och jag kunde inte heller motstå frestelsen att pryda den orörda snön med en stor snöängel:

snöängel (1 av 1)-2

 

snö (1 av 1)-4

snö (1 av 1)-5

 

Jag valde däremot att fota badbryggan istället för att bada från den…

snöig badbrygga (1 av 1)

 

I helgen hoppas jag på att kunna njuta av snön i dagsljus och om jag hinner kanske åka lite längdskidor, men det får bli på söndag för imorgon är det dags att baka pepparkakshus 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s