Grått – både väder och tavla!

November känns just nu ganska mörk och grå, lite typiskt att det allt som oftast är strålande sol på fredagen när man måste jobba inomhus alla timmar solen är uppe och sen på helgen när man vill gå ut så är det grått och duggregn… Men jag glädjer mig åt väderleksrapporten som ju faktiskt pratar om vinter med flera minusgrader och om vi har tur en del snö!

I fredags var jag på utlottning i konstföreningen på förra jobbet som jag fick vara kvar i det här året fast jag slutade. Chansen att vinna något är 50 %, men chansen att få precis det man vill ha är inte så stor, MEN jag blev dragen som 7:a och då fanns min favorittavla kvar 🙂 Jag var lite orolig för att den var för stor (och den va väldigt otymplig att åka tunnelbana med en fredagskväll…) men den passade perfekt ovanför byrån i hallen.

Pratade om min filt i förra inlägget och nu har jag fotat den:

I helgen har jag suttit och fixat med en massa bilder från Nya Zealand, har tänkt sätta ihop en fotobok med de bästa bilderna/minnena. Vi  har ju tagit sjukt många bilder och när man tittar på dem vill man boka en resa nu i februari också, det var ju så helt fantastiskt underbart! Men till våren (2013) får vi nöja oss med att kolla på bilder, jag ska ju dessutom åka på den perfekta stick-, virk- och skidkursen då.

Under veckan ska jag försöka ta mig iväg och köpa garn så jag kan börja sticka på min tröja, börjar bli less på att virka på filten…

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s